Bajkeři jsou v kinech – hraje v nich i zpěvačka Celeste Buckingham (video)

Komedie Petra Kolečka a režiséra Martina Koppa Bajkeři je už od čtvrtka v českých kinech. Kluci v podání Adama Mišíka, Jana Komínka a Vojty Machuty jsou na nátlak rodičů donuceni vydat se na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc, než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Lídrem holčičí party je postava Hanky, kterou ztvárnila zpěvačka a herečka Celeste Buckingham. Podívejte se na video.

“Ráda jezdím na kole jen tak lážo plážo a tady to bylo podstatně náročnější,” říká o svém zápasu s kolem Celeste a srovnává svou předchozí zkušenost s natáčením pohádky, kde hrála princeznu: “Postava Hanky mě baví trochu víc, než ta smutná princezna. Situace v Bajkerech jsou vtipnější, víc jsem si natáčení užila. Byl to velký rozdíl.”

Dnes byla zveřejněna také další exkluzivní ukázka s Vandou Hybnerovou a Hanou Vagnerovou.

V dalších rolích uvidíme Hanu Vagnerovou, Tomáše Matonohu, Vandu Hybnerovou, Michala Suchánka nebo Václava Postráneckého. Producentem filmu je Tomáš Vican, který stál za „vinařskými“ veselohrami Bobule, dramatem Lidice nebo televizním seriálem Vinaři.
Distributorem filmu je společnost Falcon.

-red-
foto/video: Falcon, Tomáš Vican, Totalfilm © 2017

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.