Bajkeři míří do kin – zkraťte si čekání s Jáchymem a Sašou (video)

Jan Komínek jako závislák na síti a fashion show Vojtěcha Machuty, to je ve zkratce to hlavní, co uvidíte v následujících videích. Producent filmu právě uvolnil další ukázky. Komedie Bajkeři režiséra Martina Koppa podle scénáře Petra Kolečka vstoupí do kin již tento čtvrtek, 19. října. A evidentně se můžeme těšit mimo jiné i na dost ulítlé scény. Podívejte se.

Trojici hlavních hrdinů hrají Adam Mišík, Jan Komínek a Vojtěch Machuta. Jáchym, kterého hraje Jan Komínek je závislý na sociálních sítích. Tam pěstuje vztahy s dívkami, které nikdy neviděl, ve skutečném životě mu však komunikace s opačným pohlavím nejde. „Takže  je naprostý opak mě, já zase napíšu třeba jenom: „Kafe?“ a jde se na kafe, a víc si s  holkama nepíšu. Já žiju stoprocentně v reálu,“ říká Jan Komínek a popisuje svůj vztah k tomuto fenoménu.  „Mám facebook skoro deset let a trávím na něm pár minut denně, nepostuju tolik fotek a zaspal jsem dobu, kdy všichni začali frčet na Instagramu a já jsem dělal facebook v domnění, že to je ta hlavní síť, ale teď frčí Instagram…“  Jáchym se ve filmu zoufale snaží najít mobilní signál, což nese s sebou i pády. Kaskadéři proto asistovali při pádu Honzy Komínka ze stromu, herec ale nakonec pád natočil sám.

Hrdina Vojtěcha Machuty Saša využívá naopak internet k obživě celé rodiny. Jeho fashion show má velký úspěch, ovšem i tady není všechno úplně tak, jak to vypadá. Zatímco každý z hlavní devítky herců měl 5 kostýmů, Vojta dostal navíc pro Sašův internetový pořad dalších deset kostýmů. „Můj vztah k fashion.. já to mám tak, že mi je jedno, co si na sebe vezmu – jenom to nesmí být úplně sprostý obrázek na tričku, to není úplně fajn. Ale ráno si vezmu to, co je nahoře na poličce,“ směje se Vojta.

 


Producentem filmu je Tomáš Vican, který stál za „vinařskými“ veselohrami Bobule, dramatem Lidice nebo televizním seriálem Vinaři. Distributorem filmu je společnost Falcon.

-red-
zdroj: U. Donátová
foto/video: Falcon, Tomáš Vican, Totalfilm © 2017