Zeki Müller je zpátky – Fakjů pane učiteli 3 představuje trailer

Trojka Fakjů pane učiteli sice ještě oficiálně není v české distribuci, ale na 99 procent se do našich kin počátkem roku 2018 podívá. My tu pro vás máme český trailer. Zeki Müller (Elyas M´Barek) vždycky učil po svém. Jednička byla jedním z komerčně nejúspěšnějších německých filmů posledních let a u nás si také nevedla vůbec špatně. Stejně jako druhý díl, který zavedl učitelovy svěřence až do Thajska. Ve třetím díle se evidentně hraje o všechno. Celá třída totiž vůbec nemusí být připuštěna k maturitě. Zeki by mohl přijít o práci a jeho svěřenci o budoucnost. To ale nikdo z nich nesmí dopustit…

Třetí díl bude podle sdělení studia a tvůrců finální a žádný další nás tedy už nečeká. Ale znáte to, ve filmovém světě je to prostě tak, že diváci a jejich zájem můžou zlomit i nejpevnější producentská rozhodnutí.
Před námi je ale trojka, kterou má na svém kontě opět Bora Dagtekin, takže o návaznost a stejný feeling z filmu bude postaráno. Vrací se pochopitelně Elyas M´Barek a všechny teenagerři z minulých dílů. Zekiho milou evidentně v popředí vystřídá postava ředitelky. Karoline Herfurthová se totiž ve třetím díle vůbec neobjeví.

Oficiální česká premiéra ještě stanovena není. Ale pravděpodobně se film v českých kinech objeví počátkem roku 2018.

-red-
foto/video: Constantin Film