Špindl přivítá zimu – nová česká komedie má trailer

Když na hory, tak do Špindlu. Už za měsíc se v kinech objeví nová česká komedie režiséra Milana Cieslara Špindl. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu. V hlavních rolích uvidíme Annu Polívkovou, Kateřinu Klausovou, Anitu Krausovoum Davida Gránského, Oldřicha Navrátila, Jana Révaie, Alici Bendovou, Lukáše Langmajera a další.

Holky mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií.

Špindl (foto: Bontonfilm)

Natáčení filmu Špindl bylo jedno z nejzábavnějších v mém životě. Scénář filmu je tak vtipný, že mě okamžitě dostal a vlastně mi ani nevadilo, že jsem musel v jedné scéně běhat úplně nahý v mrazu. Snad to nakonec diváci a hlavně divačky ocení,“ těší se jeden z hlavních mužských hrdinů David Gránský.

Nová komedie dorazí do kin těsně před Vánoci, na první zimní den (21. prosince).

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2017

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.