Zoufalé ženy s Klárou Issovou mají trailer (video)

Životní příběh (ne)obyčejné ženy Olgy podle knihy Haliny Pawlowské ztvárnila herečka Klára Issová, která poprvé předvedla svůj komediální talent  ve filmu Všechno nebo nic. Nedávno uvedený snímek vidělo v českých, slovenských a polských kinech už přes 900 000 diváků. Producenti nyní uvolnili trailer novinky Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Do kin se komedie Filipa Renče podívá 18. ledna.

Klára je srdečná, jemná, inteligentní. A legrační. A to je nedůležitější, když se točí komedie. Neměla jsem konkrétní představu, kolik má hrdinka vážit, jak velká má mít ňadra a zadek. Věděla jsem ale jistě, že představitelka postavy, kterou jsem si vymyslela, musí mít smysl pro humor a oči, které berou za srdce. A to všechno Klára má,pochvaluje si autorka scénáře Halina Pawlowská.

Po boku Kláry uvidíme i další české a slovenské herce jako například Lenku Vlasákovou, Jiřího Dvořáka, Zdenu Procházkovou, Pavla Kříže, Martina Krause, Petra Vacka, Matouše Rumla, Anetu Krejčíkovou, Václava Vašáka, Alici Bendovou, Roberta Nebřenského a mnoho dalších.

-red-

foto/video: Bioscop/Totalfilm © 2017