Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Komedie Věčně tvá nevěrná představuje trailer (video)

Režisér, divácky úspěšných komedií Láska je láska a Život je život, Milan Cieslar pokračuje v komediálním žánru a představuje ukázku z jeho posledního filmu Věčně tvá nevěrná, která vstoupí do kin 22.února 2018.

Komedie popisuje úsměvnou formou manželství, z kterého postupně vyprchává vášeň. V hlavních rolích filmových manželů se objevují Saša Rašilov a Lenka Vlasáková. Uvidíme i další známé herce jako Jiřího Lábuse, Pavla Kříže nebo Filipa Blažka. Příležitost dal Milan Cieslar i mladým herečkám Sáře Sandeva nebo Natalii Germani, která vytváří v manželství milostný trojúhelník.

Miluška (Lenka Vlasáková) učí aerobik a svého manžela (Saša Rašilov)  i dospívající dceru (Sára Sandeva)  neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství se pomalu řítí do záhuby. Do toho přijíždí na záchranu zkušená psycholožka z manželské poradny Vilma Cibulková v roli tety Marty, která má šílený plán,  jak krachující manželství zachránit.

Věčně tvá nevěrná (foto: Bioscop)

Film se kromě Prahy a okolí natáčel také i v exotických lokacích Egypta. Úvodní píseň k filmu nazpíval zpěvák Xindl X společně se Sabinou Křovákovou, která nese stejný název jako film.

-red-
zdroj: J. Šafářová, Bioscop © 2017, 2018

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast