Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Poslední Fakjů přijde do kin v dubnu (dabovaný trailer)

V dubnu do českých kin dorazí třetí díl Fakjů pane učiteli. Dnes český distributor představil dabovaný trailer. Německá komediální série má velmi silnou fanouškovskou základnu, dokládá to i sledovanost titulkovaného traileru, který má v tuto chvíli 650 000 zhlédnutí a 10 000 lajků. Poslední Fakjů přichází do českých kin půl roku po německé premiéře, ale i tak si v českých kinech najde své diváky, to je jisté už teď.

Zeki Müller (Elyas M´Barek) vždycky učil po svém. Jednička byla jedním z komerčně nejúspěšnějších německých filmů posledních let a u nás si také nevedla vůbec špatně. Stejně jako druhý díl, který zavedl učitelovy svěřence až do Thajska. Ve třetím díle se evidentně hraje o všechno. Celá třída totiž vůbec nemusí být připuštěna k maturitě. Zeki by mohl přijít o práci a jeho svěřenci o budoucnost. To ale nikdo z nich nesmí dopustit…

Třetí díl bude podle sdělení studia a tvůrců finální a žádný další nás tedy už nečeká. Ale znáte to, ve filmovém světě je to prostě tak, že diváci a jejich zájem můžou zlomit i nejpevnější producentská rozhodnutí.
Před námi je ale trojka, kterou má na svém kontě opět Bora Dagtekin, takže o návaznost a stejný feeling z filmu bude postaráno. Vrací se pochopitelně Elyas M´Barek a všichni teenageři z minulých dílů. Zekiho milou evidentně v popředí vystřídá postava ředitelky. Karoline Herfurthová se totiž ve třetím díle vůbec neobjeví.

CinemArt uvede film do českých kin 12. dubna.

-red-
foto/video: CinemArt, Totalfilm.cz © 2017, 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast