Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Zimní komedie bodují – Na Špindl přišlo na konci roku nejvíc diváků

Historie se opakuje. Před dvěma lety to byla zimní komedie Padesátka Vojty Kotka, která během svého druhého víkendu v kinech sesadila z čela návštěvnosti americké blockbustery. Špindl je po druhém týdnu v kinech na špičce návštěvnosti, za sebou nechal dokonce i osmý díl populární hvězdné ságy. Dámská jízda na horách v čele s Annou Polívkovou vstoupila do roku 2018 jako film, který vidělo během posledního víkendu v roce nejvíc lidí. Zároveň se jedná o jeden z nejsledovanějších trailerů na český film uplynulého roku. Dosud ho na našem kanále vidělo přes 230 000 diváků.

Holky mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií.

V hlavních rolích si ve Špindlu užívají už zmíněná Anna Polívková, ale také David Gránský, Kateřina Klausová, Anita Krausová, Oldřich Navrátil nebo Jan Révai. Tvůrci si vytkli za cíl navázat na ty nejlepší tradice veseloher z prostředí českých hor, jako byly filmy S tebou mě baví svět, Sněženky a machři, Snowboarďáci nebo nedávná Padesátka. Film režíroval Milan Cieslar, tvůrce úspěšných komedií Láska je láska a Život je život.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast