Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Králíček Petr se chystá do kin – podívejte se, jak dabuje Hana Vagnerová

Očekávaná adaptace klasické dětské knihy Králíček Petr, vejde do českých kin 22. března. Byli jsme u výroby českého znění a podívat se s námi do zákulisí dabingu můžete i vy. Zaměřili jsme se na tři králice Dupku, Hupku a Bambulku, kterým český hlas propůjčily herečky Iva Pazderková, Táňa Vilhelmová a Hana Vagnerová. Dnes se můžete podívat, jak se role zhostila Hana Vagnerová. V originále její roli namluvila Daisy Ridley (Star Wars).

Video s Ivou Pazderkovou najdete zde

Petr není obyčejný králík na mazlení nebo na pekáč. S roztomilostí si tyká stejně jako kocour ze Shreka. Ale je to vůdčí typ a jako takový rozhodně nikoho nenechá na pochybách, že co si usmyslí, to taky udělá. Boj s panem McGregorem tak může směle začít. A ani lidský tvor si jednoduše nedokáže poradit se skvěle organizovanou partou domácích zvířátek…

Látky se ujalo studio Sony a vypadá to na trefu do černého. Vzpomeňte na Paddingtona, který byl také adaptací klasiky a dočkal se už druhého dílu.
I Králíček Petr se podobně jako medvěd Paddington nakonec vydá až do Londýna a boj s lidskou „havětí“ může pokračovat…

V hlavních rolích Rose Byrne a Domhnall Gleeson. Hlas Petrovi v originále propůjčí James Corden, v češtině Jan Dolanský. Režie se ujal Will Gluck, který má na kontě úspěšnou komedii Kamarád taky rád.

Králíček Petr dohopsá do našich kin 22. března 2018.
-red-
foto/video: Falcon, Totalfilm media © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast