Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

V zákulisí Black Panthera – podívejte se na tři nové filmy o filmu

Šuškanda o tom, jak skvěle dopadla sólovka Black Panthera se dnes dopoledne na novinářské projekci v Praze potvrdila i nám. Než vám ale přineseme recenzi, máme pro skalní fanoušky marveláckých spektáklů tři nové filmy o filmu, kde se o této postavě dozvíte víc. Tvůrci vám v nich představí postavu Black Panthera, dozvíte se také o cestě této postavy z komiksu na filmová plátna a ve třetím videu poznáte válečnice, které stojí královi Wakandy po boku. Black Panther vejde do českých kin už zítra v předpremiérách. Po celé republice ho pak můžete vidět od čtvrtka 15. února.

Black Panther se v komiksu objevil poprvé v roce 1966. Tato obdivuhodná postava je s námi už přes 50 let. V kinech se poprvé objevila ve snímku Captain America: Občanská válka.

Wakanda je africký stát, který je technologicky nejvyspělejší civilizací na naší planetě. Před zraky celého světa je ukryt hluboko v afrických pralesích. Veškerému svému pokroku vděčí zdroji Vibrania, který těží už tisíce let. Král Wakandy musí bohatství své země chránit před zneužitím.

Pomáhá mu v tom i armáda nepřekonatelných bojovnic, kterým velí také žena – generálka a pobočnice krále.

Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Chystáme:
– Soutěž s filmem
– Recenze[/pullquote]


-red-
foto/video: Falcon, Marvel © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast