Soutěž o lístky do IMAX® na Rudou volavku

Rudá volavka svádí a manipuluje i v kině IMAX. Baletky, které musí předčasně ukončit svou kariéru, to nemají jednoduché. Celý svůj život do té chvíle věnovaly jen tanci a jejich příprava na skutečný život není dokonalá. Až na maximální sebekázeň a vůli dohnanou až do krajnosti. Bývalá primabalerína Dominika Jegorovová (Jennifer Lawrence) navíc žije v dnešním Rusku a se svou matkou čelí bezútěšné a nejisté budoucnosti. Díky tomu se stává snadnou kořistí ruské tajné zpravodajské služby a dostává se do jejího kurzu, v němž školí „volavky“. Zde probíhá tvrdý výcvik, jehož cílem je naučit své „žákyně“, aby v roli profesionálních svůdnic využívaly své tělo a mysl jako dokonalé zbraně. Špionážní novinku si mimo jiné můžete vychutnat i v kině IMAX. Cinema City věnovalo 5×2 vstupenky do IMAX na film. Soutěžte s námi a vychutnejte si Jennifer Lawrence na největším možném plátně.

Po ukončení zvráceného a sadistického tréninku je Dominika jako nejnebezpečnější volavka nasazena na Nathaniela Nashe (Joel Edgerton), důstojníka CIA, který řídí jednoho z nejdůležitějších špiónů v Rusku. Dominika s Nathanielem vede souboj silných vůlí plný špionských triků, nedůvěry, ale především vnitřně bojují s nevyhnutelnou vzájemnou touhou. Dokáže ji Nathaniel přesvědčit, že je právě on tou jedinou osobou, které může věřit?

Recenze ještě dnes

Oceňovanou předlohu k filmu napsal Jason Matthews, veterán CIA s dokonalou znalostí světa kontrarozvědky. Matthews pracoval na bývalém Ředitelství operací CIA, mimo jiné prováděl nábor agentů v Sovětském svazu a ve východní Evropě a jako šéf několika zahraničních expozitur CIA řídil tajné projekty zaměřené proti programům zbraní hromadného ničení a proti terorismu.

Soutěž o knižní předlohy a dárky k filmu v neděli

Stříbrné plátno IMAX® o velikosti 25 x 14 metrů (350 m2) v případě analogové projekce  25 x 20 metrů (500 m2) je největší v České republice a jedno z největších digitálních pláten v Evropě. Plátno je opatřeno tisíci malými otvory, aby nebyl tlumen zvuk reproduktorů, které jsou umístěné za plátnem.

Soutěž o 5x 2 vstupenky do kina IMAX Praha

Soutěž vyhodnotíme v neděli 4. března ve 20:00. Pokud chcete použít místo soutěžního formuláře email, napište na soutez@totalfilm.cz a nezapomeňte krom odpovědi a jména uvést do předmětu: “IMAX”.

-red-
foto/video: CinemArt, IMAX © 2018
Komerční prezentace