Táňa Vilhelmová je Hupka – v dabingu Králíčka Petra (video)

Králíček Petr je jedním z nejočekávanějších jarních animáků. Do kin přihopsá už 22. března. Byli jsme u výroby českého znění a podívat se s námi do zákulisí dabingu můžete i vy. Zaměřili jsme se na tři králice Dupku, Hupku a Bambulku, kterým český hlas propůjčily herečky Iva Pazderková, Táňa Vilhelmová a Hana Vagnerová. Dnes se můžete podívat, jak se role zhostila Táňa Vilhelmová. V originále její roli namluvila Margot Robbie (Já, Tonya).

Video s Ivou Pazderkovou (Dupka) najdete zde
Video s Hanou Vagnerovou (Bambulka) najdete zde

Petr není obyčejný králík na mazlení nebo na pekáč. S roztomilostí si tyká stejně jako kocour ze Shreka. Ale je to vůdčí typ a jako takový rozhodně nikoho nenechá na pochybách, že co si usmyslí, to taky udělá. Boj s panem McGregorem tak může směle začít. A ani lidský tvor si jednoduše nedokáže poradit se skvěle organizovanou partou domácích zvířátek…

Látky se ujalo studio Sony a vypadá to na trefu do černého. Vzpomeňte na Paddingtona, který byl také adaptací klasiky a dočkal se už druhého dílu.
I Králíček Petr se podobně jako medvěd Paddington nakonec vydá až do Londýna a boj s lidskou „havětí“ může pokračovat…

V hlavních rolích Rose Byrne a Domhnall Gleeson. Hlas Petrovi v originále propůjčí James Corden, v češtině Jan Dolanský. Režie se ujal Will Gluck, který má na kontě úspěšnou komedii Kamarád taky rád.

Králíček Petr bude mít v českých kinech premiéru 22. března 2018.
-red-
foto/video: Falcon, Totalfilm Media, Sony © 2017