Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Jumanji: Vítejte v džungli byl nečekaný hit (soutěž o DVD a BD)

Nečekaný hit se stal z remaku legendárního Jumanji. A to i v Česku, kde se hvězdně obsazená komedie Jumanji: Vítejte v džungli držela týdny nebo spíš měsíce na předních příčkách návštěvnosti kin. Nové zpracování legendárního filmu přenáší hlavní hrdiny přímo do počítačové hry. V tom se zásadně liší od filmu z devadesátek. Tam se svět Jumanji dostal do našeho světa. Film právě s bohatou nabídkou bonusů vychází na DVD, BD, BD 3D a 4K discích od Bontonfilmu.

Počítačová hra a její zákonitosti jsou ve filmu Jumanji: Vítejte v džungli skvělým rámcem pro dobrodružný příběh, ale ne nutností. I bez tohoto rámce by tenhle film byl natolik silný, že by fungoval i tak. Nedošlo k žádnému vykrádání franšízy, naopak byla přirozeně posunuta tam, kam dnes patří. Je to zábavné, ulítlé, místy celkem drzé. Ale stále to můžete pustit i menším dětem. Tomu čemu rozumět nemají, tomu nebudou věnovat pozornost. Jumanji je plnokrevná rodinná zábava.
Na novém Jumanji jsou nejlepší vtipy a skvělý casting. Když je ve filmu Dwayne Johnson a Jack Black, hraje se v podstatě na jistotu. Scenáristé tentokrát vyplodili opravdu hodně slušnou řádku fungující legrace.

Celou recenzi filmu si můžete přečíst zde. A podívejte se také v následujícím videu, jak se film líbil na naší speciální projekci youtuberům a fanouškům.

Vydání na Blu-ray a DVD obsahuje nepovedené záběry, průvodce obsazením, útok nosorožců a další bonusy.
Vychází také jako sběratelské steelbooky a v kolekci na DVD nebo BD s původním filmem Jumanji s Robinem Williamsem. Ten navíc také vychází v ULTRA HD 4K edici a na samostatném BD.

Soutěž o 3x DVD a 3x Blu-ray s filmem

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se jmenovala postava, kterou v původním filmu z roku 1997 hrál Robin Williams?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Alan Rickman,Alan Parish,Alan Forsman’/][/contact-form]

Soutěž vyhodnotíme v pátek 11. května. Pokud chcete použít místo soutěžního formuláře email, napište na soutez@totalfilm.cz a nezapomeňte krom odpovědi a jména uvést do předmětu: „Jumanji Vítejte v džungli“.
Dodavatelem cen je distribuční společnost Bontonfilm.

[button-red url=“https://www.bonstella.cz/katalog/dvd/bd/merchandise/3d/uhd/predobjednavky/?q=jumanji&x=0&y=0″ target=“_self“ position=“center“]Koupit Jumanji[/button-red]

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast