Jumanji: Vítejte v džungli byl nečekaný hit (soutěž o DVD a BD)

Nečekaný hit se stal z remaku legendárního Jumanji. A to i v Česku, kde se hvězdně obsazená komedie Jumanji: Vítejte v džungli držela týdny nebo spíš měsíce na předních příčkách návštěvnosti kin. Nové zpracování legendárního filmu přenáší hlavní hrdiny přímo do počítačové hry. V tom se zásadně liší od filmu z devadesátek. Tam se svět Jumanji dostal do našeho světa. Film právě s bohatou nabídkou bonusů vychází na DVD, BD, BD 3D a 4K discích od Bontonfilmu.

Počítačová hra a její zákonitosti jsou ve filmu Jumanji: Vítejte v džungli skvělým rámcem pro dobrodružný příběh, ale ne nutností. I bez tohoto rámce by tenhle film byl natolik silný, že by fungoval i tak. Nedošlo k žádnému vykrádání franšízy, naopak byla přirozeně posunuta tam, kam dnes patří. Je to zábavné, ulítlé, místy celkem drzé. Ale stále to můžete pustit i menším dětem. Tomu čemu rozumět nemají, tomu nebudou věnovat pozornost. Jumanji je plnokrevná rodinná zábava.
Na novém Jumanji jsou nejlepší vtipy a skvělý casting. Když je ve filmu Dwayne Johnson a Jack Black, hraje se v podstatě na jistotu. Scenáristé tentokrát vyplodili opravdu hodně slušnou řádku fungující legrace.

Celou recenzi filmu si můžete přečíst zde. A podívejte se také v následujícím videu, jak se film líbil na naší speciální projekci youtuberům a fanouškům.

Vydání na Blu-ray a DVD obsahuje nepovedené záběry, průvodce obsazením, útok nosorožců a další bonusy.
Vychází také jako sběratelské steelbooky a v kolekci na DVD nebo BD s původním filmem Jumanji s Robinem Williamsem. Ten navíc také vychází v ULTRA HD 4K edici a na samostatném BD.

Soutěž o 3x DVD a 3x Blu-ray s filmem

Soutěž vyhodnotíme v pátek 11. května. Pokud chcete použít místo soutěžního formuláře email, napište na soutez@totalfilm.cz a nezapomeňte krom odpovědi a jména uvést do předmětu: „Jumanji Vítejte v džungli“.
Dodavatelem cen je distribuční společnost Bontonfilm.