Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Dumbo od Tima Burtona se představuje v prvním traileru

Konečně je tu trailer před časem představeného záměru společnosti Disney, uvést v život hraný snímek o slůněti Dumbo. Režíruje ho opravdu velké jméno – Tim Burton. Slůně samozřejmě bude počítačově animované, ale hvězdnou stafáž mu budou dělat třeba Colin Farrell, Eva Green, Danny DeVito nebo Michael Keaton. Podívejte se na první dabovanou ukázku. Evidentně se máme 28. března 2019 na co těšit.

Majitel cirkusu Max Medici (Danny DeVito) pověřuje bývalou hvězdu Holta Farriera (Colin Farrell) a jeho děti Milly (Nico Parker) a Joe (Finley Hobbins), aby se starali o novorozeného slona, jehož nadměrné uši jsou k smíchu publiku ve slávě upadajícím cirkuse. Ale po té co se zjistí, že Dumbo umí létat,  zažívá cirkus neuvěřitelný návrat. Zároveň se o Dumba velmi zajímá  podnikatel V.A. Vandevere (Michael Keaton), který angažuje „podivného tlustokožce“  pro svůj nejnovější zábavní podnik Dreamland.  Dumbo stoupá na vrchol slávy díky společným vystoupením s okouzlující a okázalou královnou vzduchu Colette Marchantovou (Eva Green). Záhy však Holt Farrier zjišťuje, že pod nablýskaným povrchem zábavního podniku Dreamland, se skrývá nejedno temné tajemství.

Legendární americký animovaný film Dumbo z dílny Walta Disneye natočil roku 1941 režisér Ben Sharpsteen. Námět pochází ze stejnojmenné dětské knihy, kterou napsala Helen Abersonová a ilustroval ji Harold Perl.

-red-
zdroj: Falcon © 2018

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast