Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Lady Gaga zastíní Bradleyho Coopera v remaku Zrodila se hvězda (trailer)

Stefani Germanotta neboli Lady Gaga se už delší dobu zabydluje na plátnech kin i v televizi jako úspěšná herečka. Na kontě má Zlatý glóbus za roli v American Horror Story a před sebou evidentně úspěšnou kariéru charakterní herečky. Tentokrát spojila síly s Bradleym Cooperem, který se jako herec i režisér pustil do remaku slavného muzikálu Zrodila se hvězda (1976), ve kterém tehdy zazářili Barbra Streisand a Kris Kristofferson. Do českých kin nový film dorazí v říjnu. Podívejte se na trailer.

Cooper ve filmu hraje hvězdu country Jacksona Mainea, který na začátku ústupu ze slávy objevuje neznámou talentovanou zpěvačku Ally (Stefani Germanotta). Když se oba vrhnou do vášnivého milostného vztahu, Jack přiměje Ally k vystupování v záři reflektorů a katapultuje ji tak ke slávě. Ale když Allyina kariéra zastíní jeho vlastní kariéru, Jack stále obtížněji nese svůj ústup ze slávy.

Lady Gaga vedle ztvárnění jedné z hlavních rolí ve filmu složila a samozřejmě bude i zpívat své původní písně. Do dalších rolí byli obsazeni Andrew Dice Clay a Sam Elliott.
Autory scénáře na motivy původního příběhu Williama A. Wellmana a Roberta Carsona jsou Will Fetters, Bradley Cooper a Eric Roth. Film natočil kameraman Matty Libatique (Černá labuť).

zdroj: WB a Vertical Entertainment © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast