Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

53. MFF KV – Jak se Chata na prodej líbila hercům, kteří v ní hráli? (video)

Poslední dvanáctý snímek karlovarské soutěže Na východ od západu měl včera světovou premiéru. Byla jím komedie režiséra Tomáše Pavlíčka Chata na prodej. Diváci z filmu odcházeli nadšení. Recenzi přineseme už brzy, ale první dojmy jsme tentokrát nechali na samotných hercích z filmu. Jak film hodnotí představitelé hlavních rolí Ivana Chýlková, Tereza Voříšková, Jan Kačer nebo Zuzana Krónerová? Podívejte se na video.

Kouzlo lehce bláznivé filmové rodiny přibližuje ve videu z natáčení Ivana Chýlková: „Je to temperamentní, vyhraněná rodina a mně to vlastně vyhovuje. Tohle se mi na ni líbí oproti jiným rodinám, které se sejdou u jídla a řeknou si, že to bylo pěkné, dobré a zase se rozejdou, to mi naopak přijde takové smutné. Tato filmová rodina má svoji jiskru, baví mě to. A režisér Tomáš Pavlíček dodává: Ještě před začátkem psaní scénáře jsem věděl, že chci natočit vtipný film o rodinných vztazích v současné době. A také bylo naprosto nutné, aby se vznikající film dotýkal nějakého bytostně českého fenoménu. Tento fenomén jsme našli právě v chatařství a v jeho rozdílném vnímání napříč generacemi.“

Komedie o tom, co všechno se může stát, když se o víkendu sejde svérázná rodina na poslední rozlučce s chatou se v kinech objeví už 26. července.
V hlavních rolích se představí Ivana Chýlková, David Vávra, Tereza Voříšková, Judit Bárdos, Jana Synková, Jan Kačer, Jan Strejcovský, Michael Pitthan a Václav Kopta.

-red-
video: Totalfilm.cz/CinemArt © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast