Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Po čem muži touží? Dozvíme se ve čtvrtek (nová videa)

Ve čtvrtek do kin dorazí nová komedie režiséra Rudolfa Havlíka (Pohádky pro Emu). Film Po čem muži touží vypráví o muži, který se přes noc stane ženou. Je to nelehká situace. Karel (Jiří Langmajer) se jako Karla (Anna Polívková) musí vyrovnat se zcela novým světem. V nových videích se dozvíte co by hercům v pozici ženy nebo muže dělalo největší problém.

„Můj nápad vznikl z prosté nostalgie. Stýskalo se mi po filmech jako Na hromnice o den více nebo Tootsie a chtěl jsem si něco podobného vyzkoušet a zkusit natočit komedii. Nápad jsme potom s Radkou Třeštíkovou začali pro zábavu dávat dohromady, a protože nás to začalo ohromně bavit, tak jsme to zkusili dotáhnout do konce,“ říká režisér a spoluautor scénáře Rudolf Havlík.

Charismatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer), trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. Dostane výpověď kvůli průšvihům a poklesu prodejnosti časopisu, bývalá manželka a dcera (Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva) ho opět naštvou, neznámá žena mu nabourá auto a na jeho místo je dosazena pohledná mladá šéfredaktorka Leona (Táňa Pauhofová). Karel vyřeší problémy po chlapsku – společně s nejlepším kamarádem Čestmírem (Matěj Hádek) se opije a v dobrodružné noci si přeje, aby se stal ženou, protože „ženský to mají v životě mnohem jednodušší a on je na tom kvůli nim bídně.“  Ráno Karel zjistí, že následkem noční alkoholické „jízdy“ a zásahem vědmy Zoltany (Pavla Tomicová) se stal ženou (Anna Polívková). Ovšem pouze fyzicky. Karel se jako Karla musí vyrovnat nejen s novým vzhledem, ale hlavně se naučit fungovat v ženském těle a zjistit, zda to mají ženy opravdu snazší?

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Film se chystá do kin už tento čtvrtek 20. září[/pullquote]

-red-
zdroj: U. Donátová
foto/video: CinemArt © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast