Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Sveřepí Galové se vracejí – je tu trailer nového Asterixe (video)

Asterix a Tajemství kouzelného lektvaru. Tak se jmenuje nejnovější filmová adaptace podle veleúspěšných komiksových příběhů o Asterixovi a Obelixovi. Podívejte se na český trailer. Do kin dorazí animovaná novinka těsně před Vánoci.

Tajemství síly obyvatel malé galské vesničky se ukrývá v kouzelném lektvaru. Recept na jeho výrobu pečlivě střeží druid Panoramix. Vždy býval expertem na sběr jmelí v korunách stromů. Když ale jednoho dne utrpí ošklivý pád, musí si připustit, že už není nejmladší. Uvědomí si, jaká by byla katastrofa, kdyby návod na magickou směs zapomněl. S pomocí svých věrných přátel, Asterixe a Obelixe, se vydává hledat vhodného talentovaného následovníka, kterému by své řemeslo a tajemství lektvaru mohl předat. To ovšem vyvolá zájem těch nejmazanějších a nejhanebněji smýšlejících druidů.  Scénář nového dobrodružství statečných Galů napsal Alexandre Astier, který snímek opět režíroval s Louisem Clichym. Tato dvojice v roce 2014 slavila celosvětový úspěch s předchozím příběhem – Asterix: Sídliště bohů.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Do kin vejde nový Asterix 20. prosince.[/pullquote]-red-
foto/video: Bioscop © 2018


TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast