Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: AKREDITACE A BALÍČKY VSTUPŮ NA VÍKEND JSOU VYPRODÁNY. NA DOPROVODNÝ PROGRAM SE ALE DOSTANETE.

První reakce ze světa i Česka – Animovaný Spider-Man je přelomový film

Asi nikdo nečekal, že animované zpracování Spider-Mana vzbudí tak obří oslavné reakce. První recenze ze světa i od nás jsou více než skvělé. Všichni kritici se shodnou na velkém přelomu a unikátním vizuálním stylu. V uplynulém týdnu také český distributor pustil film Spider-Man: Paralelní světy předním českým youtuberům a blogerům. Na reakce se můžete podívat na videu.

Je to úchvatné, nápadité a jednoduše skvělé. To jsou základní pochvaly, na kterých se shodnou kritici po celém světě. Mnozí podotýkají, že jde o vůbec nejlepší film se Spider-Manem, který jsme dosud měli možnost vidět. Někteří se nebojí svůj zážitek s tímto animákem nadřadit nad Avengers: Infinity War. Na serveru Rotten Tomatoes má už několik dní obří hodnocení a skvělá doporučení.

Když si procházíte první recenze, narazíte na stále se opakující chválu na vizuální zpracování, které je opravdu dechberoucí. Všichni také vyzdvihují naprosto fenomenální soundtrack.

Film je čistý, vzrušující, zábavný. Má přesně ten druh superhrdiny, kterého chcete vidět – který dělá dobro a vychutnává si to. (Nerdist.com)
Scénář Phila Lorda a Rodneyho Rothmana je tak hravý a natočený tak energicky! Animace je nekonečně vynalézavá. (Denofgeek.com)
Osvěžující verze příběhu Spider-Mana, kde se krom skvělé animace dočkáte i příběhu 13 letého Milese Moralese. (Deadline)
Odvážně boří pravidla animace. (IndieWire)
Každý může být Spider-Man. Revoluční pojetí pro další generace dětí, které se mohou identifikovat s nejoblíbenějším marveláckým hrdinou. (Variety)
Film nádherně propojuje komiksový vesmír tak, jak se to ještě žádnému celovečernímu filmu nepovedlo. (The Wrap)
Přesvědčivý mix komiksu, sentimentu a zábavy. Spider-Man: Paralelní světy našel nový způsob, jak vyprávět známý příběh oblíbeného pavouka. (Screen International)

Sedmý film se Spider-Manem je tedy pravděpodobně také nejlepší. O to větší překvapení budí fakt, že je animovaný. Film jsme už také viděli a všechnu výše popsanou chválu můžeme potvrdit. Recenzi uveřejníme v úterý 4. prosince.
Další velká očekávání budí chystaný hraný snímek Spider-Man: Daleko od domova s Tomem Hollandem. Prvního traileru se dočkáme pravděpodobně v první polovině prosince.

-red-
foto/video: Totalfilm Media, Falcon, Sony, Marvel © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast