První záběry z komedie LOVEní (teaser)

Hlavní postavě nové české komedie LOVEní s tváří Ester Geislerové sice uteče ženich přímo od oltáře, s pomocí živelné kamarádky se ale vrhne do randění, aby našla novou lásku. V dalších rolích se představí Jakub Prachař, Martin Písařík, Veronika Žilková, Jaroslav Plesl, Ondřej Malý a slovenská komička Evelyn Kramerová. Ester Geislerová začne hledat lásku první jarní den roku 2019. Film vstoupí do kin 21. března. Podívejte se na první teaser.

LOVEní se v režii Karla Janáka natáčelo celý říjen v Pardubicích, poslední klapka pak padla na začátku listopadu. S krátkým odstupem se tvůrci přesunuli do střižny a plánují mít do konce roku film připravený pro dokončovací práce. Film už začíná dostávat pevný tvar a mám z něj radost. Teď nás čeká filmařsky nepříjemná fáze obětování. Budeme muset začít vyřazovat věci, které se nám líbí, ale pro tempo filmu a příběh je budeme muset vystřihnout, říká režisér filmu Karel Janák.
Karel Janák a Ester Geislerová se v komedii LOVEní znovu setkali po dlouhé době od natáčení slavných Snowboarďáků.

Režisér Karel Janík s herci na place

„Docela mě překvapilo, jak se Karel s jistotou orientuje i ve vnitřních ženských pohnutkách, v takových těch ne vždy čitelných,“ říká ke spolupráci s Janákem Ester Geislerová. „K tomu umí udělat na place příjemnou atmosféru a má cit pro komedii. Mě bavilo ho rozesmívat, a když je Karel spokojený se záběrem, tancuje jako Michael Jackson. Tedy aspoň si to myslí,“ vzpomíná s úsměvem na natáčení Geislerová.

„Ester byla pro LOVEní a pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je často jemná, založená na nadhledu a jemné ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy. Pro roli Elišky je v tomhle úplně ideální,“ vrací komplimenty herečce Karel Janák.

-red-
zdroj: L. Vedral, Bontonfilm