Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Transformer Bumblebee míří do kin – soutěž o skateboardy a trička

Travis Knight (Kubo a kouzelný meč) posílá do kin umírněnou verzi Transformerů, která je nám velmi sympatická, což se dozvíte z následné recenze. Nedostanete tentokrát přepálenou akci v režii Michaela Baye, ale akční, dramatický i vtipný výlet do osmdesátek. Dá se říct, že prequel Bumblebee je kombinace Transformerů s Číslo 5 žije a E. T. Mimozemšťanem. A dobře to funguje.
Máme pro vás tentokrát mimořádně hodnotné soutěžní ceny. Zkuste štěstí a třeba vyhrajete jeden ze tří kvalitních skateboardů plus tričko k tomu.

Příběh filmu Bumblebee časově předchází všem dílům předchozích Transformers, a přestože fanoušci dostanou to, na co jsou u téhle populární ságy zvyklí, film Bumblebee do série tak úplně nezapadá. „Srdcem tohoto příběhu je vztah Charlie a Bumblebeeho, to, jak spolu prožívají banální, ale i velmi nebezpečné situace. Vývoj postav je důležitější než akce,“ říká o filmu Hailee Steinfeld, představitelka hlavní role a potvrzuje tak naděje, které fanoušci Transformers do tohoto filmu vkládali. Po kovových orgiích v podání Michaela Baye se série vrací tam, kde ji chtějí vidět – k lehkosti a zábavnosti prvního dílu.

Soutěž o 3x skateboard a triko

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém roce začala celá transformeří série?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’2000,2004,2007’/][contact-field label=’Která hračkářská firma vlastní značku Transformers?‘ type=’radio‘ options=’Mattel,Hasbro,Igra’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 19. prosince do 27. prosince 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost CinemArt.
Soutěžní email je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Bumblebee″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast