Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

První letošní marvelovka Captain Marvel v nových videích

Kampaň provázecící velká očekávání u první letošní marvelovky Captain Marvel začíná sílit. Marvel zveřejnil nový trailer obsahující nové záběry a vysvětlující odkud Carol Denversová přichází a jaké poslání jako Captain Marvel na Zemi má. Další video odtajněné před pár hodinami ukazuje, jak se Brie Larson na roli superhrdinky připravovala. Podívejte se na obě videa s českými titulky.

Diváky zaujala proměna Skrullů a větší prostor dostal i Jude Law. Režiséři Anna Boden a Ryan Fleck prozradili, že Captain Marvel bude skutečně buddy movie, ve kterém spolu Carol a Nick Furry tráví hodně času. Rozpovídali se také o tom, že vytvořit mladšího Samuela L. Jacksona rozhodně nebyl žádný problém. Herec podle nich vypadá skvěle a všechny scény tak mohl natočit sám. Do jaké míry výslednému efektu pomohly vizuální efekty nijak nespecifikovali.

Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Denversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi dostihne válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Denversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu.

Do českých kin dorazí Captain Marvel už 7. března. Poté bude následovat očekávané vyvrcholení Avengers: Endgame (25. dubna).

-red-
foto/video: Falcon / Disney / Marvel

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast