Alita: Bojový anděl (soutěž o manga předlohu filmu)

V kinech je od čtvrtka adaptace manga komiksu Alita: bojový anděl. Ten znají i čeští milovníci mangy, Alitu u nás vydává nakladatelství Crew. Film mají na kontě dvě velká filmová jména – James Cameron jako producent a Robert Rodriguez jako režisér. Soutěžte s námi o první díl manga komiksu Ality – Zrezivělý anděl.

Jiří Pavlovský z nakladatelství Crew k filmu říká: “My jsme byli napjatí, jak se to povede převést na plátno a podařilo se to velmi pěkně. Narozdíl od Ghost in the Shell je to převedené velmi citlivě a inteligentně, i když je to trošku zjednodušené. Po dlouhé době Rodriguezův výborný film.”

Svět vzdálené budoucnosti není ideálním místem k životu, přesto v něm žijí lidé, kteří nezištně pomáhají jiným. Tak třeba kyberdoktor Ido (Christoph Waltz) prolézá skládky, aby našel funkční součástky, které může implantovat lidem, co o část těla přišli. Takhle objeví Alitu (Rosa Salazar), poničeného kyborga se srdcem a duší dospívající dívky, a vrátí jí život.
Po probuzení Alita vůbec nic neví. Nepamatuje si svou minulost, nepoznává svět kolem sebe, ale okamžitě nasává nepřeberné množství nových informací. Se životem vrstevníků Alitu seznamuje Hugo (Keean Johnson), mladý rebel s motorkou, který ji od prvního setkání mimořádně imponuje. Díky své zvědavosti pozná Alita i odvrácenou stránku města Iron City, v němž s doktorem Idem žije. Fyzickou konfrontací se zdejším podsvětím v sobě objeví mimořádné, smrtící schopnosti. V tu chvíli se dostane do hledáčku skupiny nájemných zabijáků, kteří terorizují město, ale teď dostali jediný úkol – najít a zničit Alitu. Z obyčejné kyberholky se stane bojový anděl. A konečně si vzpomene, jaké je její poslání.

Soutěž o manga komiks Alita: Bojový anděl

SOUTĚŽ probíhá od 16. února do 22. února 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Crew.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Alita komiks”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.