LOVEní odhaluje valentýnské fotky – do kin jde už v březnu

Máme tu svátek zamilovaných a nová česká komedie Karla Janáka LOVEní si Valentýn vybrala na odhalení tématických fotek s hlavními hrdiny. V galerii najdete romantické fotky Ester Geislerové, Evelyn Kramerové, Jakuba Prachaře a Martina Písaříka. Hvězdně obsazená komedie dorazí do českých kin 21. března

Hlavní postava nového filmu režiséra Snowboarďáků s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce.

Ve filmu hrají i další populární herci – Veronika Žilková, Ondřej Malý, Jana Švandová, Jaroslav Plesl a další. LOVEní se v režii Karla Janáka natáčelo celý říjen v Pardubicích, poslední klapka pak padla na začátku listopadu.

„Docela mě překvapilo, jak se Karel s jistotou orientuje i ve vnitřních ženských pohnutkách, v takových těch ne vždy čitelných,“ říká ke spolupráci s Janákem Ester Geislerová. „K tomu umí udělat na place příjemnou atmosféru a má cit pro komedii. Mě bavilo ho rozesmívat, a když je Karel spokojený se záběrem, tancuje jako Michael Jackson. Tedy aspoň si to myslí,“ vzpomíná s úsměvem na natáčení Geislerová.

„Ester byla pro LOVEní a pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je často jemná, založená na nadhledu a jemné ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy. Pro roli Elišky je v tomhle úplně ideální,“ vrací komplimenty herečce Karel Janák.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2019