Prachař balí Geislerovou na Lékořici (video)

Do kin dorazil nový film Karla Janáka o pětatřicátnici, které utekl od oltáře ženich. LOVEní je hvězdně obsazená romantická komedie s Ester Geislerovou, Jakubem Prachařem a Evelynou Kramerovou. Mezi velký okruh nápadníků hlavní hrdinky patří nakonec i postava nevlastního bratra Richarda v podání Jakuba Prachaře. Ten se rozhodne vyznat lásku zpěvem populárního songu Lékořice. Jak mu to jde, se podívejte na videu.

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce.

„Docela mě překvapilo, jak se Karel s jistotou orientuje i ve vnitřních ženských pohnutkách, v takových těch ne vždy čitelných,“ říká ke spolupráci s Janákem Ester Geislerová. „K tomu umí udělat na place příjemnou atmosféru a má cit pro komedii, ” vzpomíná na natáčení Geislerová.

V dalších rolích se představí Martin Písařík, Veronika Žilková, Jaroslav Plesl, Ondřej Malý nebo Jana Švandová.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2019