Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Filmová podoba úspěšného knižního hitu After je v kinech (soutěž)

Filmová podoba úspěšného knižního megahitu After: Polibek je právě v kinech. Literární verze příběhu o studentce, která se zamiluje do špatného kluka zaznamenala na platformě Wattpad přes miliardu přečtení. Čtenářky doslova hltaly příběh debutující spisovatelky Anny Todd, které je v současnosti teprve 30 let. Přestože konstrukce připomíná známou erotickou ságu, novinka je samozřejmě přístupná. Soutěžte s námi o knižní předlohu a podívejte se na novou ukázku.

After: Polibek – hlavní hrdinové s autorkou předlohy Annou Todd.

Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný . . . a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala.

Soutěž o 5x knižní předlohu AFTER

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém roce vydala Anna Todd první díl své milostné ságy After?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’2011,2014,2017’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 12. dubna do 19. dubna 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “After Polibek”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.
Na základě GDPR nařízení nezveřejňujeme iniciály výherců na webu, ale kontaktujeme je přímo na kontaktech uvedených v soutěžní komunikaci.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast