Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Do kin vchází nové zpracování Aladina (soutěž s filmem)

Disney pokračuje v hraných verzích animovaných blockbusterů z minulosti. Letos nás ještě čeká Lví král, ale už tento čtvrtek do kin vstupuje Will Smith coby pohádkový džin ve filmu Aladin. Zajímavostí je režie Guye Ritchieho, který má na kontě spíše gangsterky nebo třeba Krále Artuše. Dá se tak očekávat, že režisér do filmu přinese neutuchající akci i osobité vizuální pojetí. Aladin je vzrušující příběh o okouzlujícím pouličním zlodějíčkovi Aladinovi, kurážné a cílevědomé princezně Jasmíně a džinovi, který je dost možná klíčem k jejich budoucnosti. Soutěžte s námi o ceny k filmu a pusťte si exkluzivní klip k filmu s Willem Smithem.

Ve snímku Aladin září Will Smith jako bombastický džin, Mena Massoud jako okouzlující zlodějíček Aladin, Naomi Scott jako krásná a cílevědomá princezna Jasmína nebo Nasim Pedrad jako nejlepší kamarádka a spojenkyně princezny Jasmíny Dalia (zcela nová postava, která v animované verzi nebyla). Ve snímku uslyšíme nové verze původních písní, které Alan Menken (původní autor hudby animované verze) složil a slova k nim napsali Howard Ashman a Tim Rice a také dvě nové písně, které rovněž složil Alan Menken a slova k nim napsali textaři Benj Pasek a Justin Paul. Film se natáčel ve studiích v Londýně a na jordánských pouštích.

Soutěž o tašky k filmu a dárkové poukazy na film

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém roce vznikla animovaná verze Aladina?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 22. května do 30. května 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Falcon, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Aladin”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: Falcon © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast