Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

FURIOSA: SÁGA ŠÍLENÉHO MAXE MÁ FINÁLNÍ TRAILER. VSTUPENKY JSOU JIŽ V PŘEDPRODEJI.

V úterý ve Zlíně odhalí Hvězdu slávy Janu Hrušínskému a Heleně Vondráčkové

Úterý na Zlín Film Festivalu patří tradičně charitativním aktivitám. Odhaleny budou dvě hvězdy na chodníku slávy – herci Janu Hrušínskému a podporovatelce Nadačního fondu Kapka naděje zpěvačce Heleně Vondráčkové. Benefiční koncert odehraje ve Zlíně Michal David a na dobrou věc půjde i výtěžek Pečení s UNICEF, které za účasti známých osobností proběhne ve Zlatém jablku. Milovníky filmových melodií potěší komponovaný večer Zazpívej mi film II s hostem Pavlem Šporclem.

Jan Hrušínský ve filmu Dívka na koštěti

Loni získala svou hvězdu na chodníku slávy herečka Ivana Andrlová, došla si pro ni společně se slovenským kolegou Marošem Kramárem.

Chodník slávy, parkoviště před Velkým kinem, 16.00 hodin
Odhalení hvězd dětského filmového herce Jana Hrušínského a dlouholeté podporovatelky Nadačního fondu Kapka naděje Heleny Vondráčkové.

Michal David – Koncert naděje, Koncertní zóna ENAPO, 18.00 hodin
Na velkém dvouhodinovém charitativním koncertu zazní nejznámější hity Michala Davida.Výtěžek z koncertu bude věnován ve prospěch Nadačního fondu Kapka naděje.

Zazpívej mi film II, Kongresové centrum, 20.00 hodin
Unikátní hudební večer věnovaný světovým filmovým a seriálovým melodiím. Moderuje Filip Teller, hraje živá kapela pod vedením Zdeňka Krále a speciálním hostem bude světově proslulý houslový virtuos Pavel Šporcl.

Pečení s UNICEF, OZC Zlaté jablko, 14.00-17.00 hodin
Dobrovolníci a známé osobnosti upečou sladké či slané dobroty a kolemjdoucí si je mohou koupit za libovolný příspěvek. Výtěžek je věnován na podporu některého z programů UNICEF na pomoc dětem. Do prodeje se zapojí herci Klára Issová a Pavel Nový.

Malování na chodníku – nejstarší doprovodná akce zlínského festivalu. V dětském věku malovali již prarodiče současných dětí. Chodník před Velkým kinem, 16.30 hodin

Ženy a jiná dobrodružství Bohumila Konečného – výstava představí návštěvníkům okolo 150 originálních děl výjimečného a znovu objeveného malíře a ilustrátora Bohumila Konečného, přezdívaného „Bimba“, především ilustrací dobrodružné literatury a kreseb krásných žen. Zlínský zámek, 9.00-17.00 hodin. Výstava potrvá do 31. 7.

Kromě denního bohatého filmového soutěžního i nesoutěžního programu je opět v letním kině přichystána projekce filmového hitu. Tentokrát jde o úspěšnou českou komedii Ženy v běhu. Skvěle obsazený snímek navštívilo v českých kinech už přes 1 200 000 diváků.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Kompletní program festivalu naleznete zde[/pullquote]

-red-

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast