Do kin vtrhnou dvě špičkové podvodnice v komedii Podfukářky (soutěž)

Anne Hathaway a Rebel Wilson – dvě hollywoodské herečky, které už nemohou být rozdílnější. A přesto spolu hrají v nové komedii Podfukářky (The Hustle) a překvapivě jim to funguje.
Ženské pokolení není radno podceňovat. Názorně to divákům předvede dvojice opravdových profesionálních podvodnic. I přes počáteční rozpaky se po náhodném setkání ve vlaku ujme profesionálka, kterou hraje Anne Hathaway, výcviku své méně talentované a méně sofistikované kolegyně. Do kin film vejde už tento čtvrtek 20. června.

S obrovským úsilím, po řadě neuvěřitelných situací a zážitků, se z amatérky stává sice nekonvenční, ale všehoschopná kolegyně, možná i konkurentka. Která z okouzlujících podvodnic bude na lovu za špinavými penězi úspěšnější?

Podfukářky (foto: Forum Film)

“Hrát v tomto filmu byla fakt výzva, protože hraju vlastně samu sebe,” poznamenala k filmu Rebel Wilson.
“Když jsem se dozvěděla, že mám v tom filmu hrát s Rebel, byla jsem strašně nervózní, protože vím že patří k nejlepším komediálním herečkám současnosti. Bála jsem se, že budu trapná. Nakonec to dobře dopadlo,” odhalila své obavy před natáčením novinářům Anne Hathaway.

Režie filmu se ujal na základě scénáře Jacea Schaeffera Chris Addison.

Soutěž o trika k filmu Podfukářky

SOUTĚŽ probíhá od 18. června do 24. června 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Forum Film.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Podfukáři”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.