Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Další ukázka prequelu Kingsmana je na světě a vypadá skvěle (video)

Máme tu první dlouhý trailer očekávané akční komedie, která nám prozradí, jak to vlastně s Kingsmany začalo. A dovolíme si jeden skromný odhad: Připravovaný prequel Kingsmana s českým titulem The King´s Man: První mise bude pravděpodobně lepší než průměrná dvojka Zlatý kruh. Odehrává se sice dlouho před Eggsyho eskapádami, ale dosud zveřejněné ukázky i výborné obsazení hovoří jednoznačně ve prospěch v pořadí třetího filmu pod touto jinak velmi sexy filmovou značkou. V hlavních rolích tentokrát uvidíme Ralpha Fiennese a Harrise Dickinsona.

Ale i zbytek obsazení očekávaného prequelu zní skvěle. Namátkou zmiňme jména jako Aaron Taylor-Johnson, Stanley Tucci, Daniel Brühl, Gemma Artenton, Matthew Goode nebo Rhys Ifans. Pochopitelně že velmi důležitou informací je jméno režiséra, kterým je opět Matthew Vaughn. Do kin se prequel špionů ve slušivých oblecích podívá 13. února 2020.

Diváci se ale populární původní dvojice v podání Tarona Egertona a Colina Firtha za čas dočkají. V plánech studia je natáčení třetího dílu Kigsmanů a také spinoff Statesmanů.

-red-
foto/video: CinemArt © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast