Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Pennywise se vrátil – soutěž s filmem To: Kapitola 2

Ještě než vám přineseme velkou recenzi vyvrcholení příběhu nejúspěšnějšího hororu všech dob, nabízíme vám možnost zasoutěžit si o skvělé dárky k filmu. Kluci z jedničky, kterým se podařilo klauna Pennywise zahnat už zestárli. Ale šílený klaun nezůstal poražen dlouho. V hlavních rolích se tentokrát představí James McAvoy jako vůdce bývalé chlapecké party s Jessicou Chastain. Kin vejde do českých kin už 5. září.

Uběhlo dvacet sedm let. Nyní již dospělí přátelé se dávno rozešli a žijí vlastní životy. Mike, jediný, který zůstal v jejich rodném městě, ale svolává ostatní členy klubu domů. Přestože jsou poznamenaní hrůznými zážitky z minulosti, musí každý z nich překonat svůj nejniternější strach… a čelit klaunovi, který je nyní mnohem nebezpečnější než kdy jindy.

Soutěž o dárky k filmu TO: KAPITOLA 2

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo je autorem knižní předlohy filmu?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 4. září do 12. září 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Vertical Entertainment, a.s..
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “TO 2 ”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast