Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Klonovaný Will Smith proti Willu Smithovi (soutěž s filmem Blíženec)

Velmi neobvyklou dvojroli ztvárnil ve sci-fi thrilleru Anga Leeho herec Will Smith. Ve filmu Blíženec totiž uniká před svým 23 letým klonem, který se ho jako bývalého agenta a nájemného vraha snaží zlikvidovat. Film vyniká především neuvěřitelným digitálním umem svých tvůrců. O několik desetiletí mladší Will Smith totiž vypadá opravdu famózně. Podívejte se na ukázky a soutěžte s námi o 3 bluetooth sluchátka s logem filmu.

„To, co jsme tu vytvořili, předtím ještě nikdo neudělal,“ říká Will Smith. „Když jsem viděl první test, byla to šílená zkušenost. Myslím tím – byl jsem to já. Díval jsem se na perfektní 23letou verzi sebe samého, jako by někdo odstranil všechny nedostatky. Říkal jsem jen: ‚Wow!‘. Myslím tím, když o tom slyšíte, zní to cool, že? Ale když to vidíte, je to ohromující. Když to vidíte, dostane se vám to pod kůži. Říkal jsem si: ‚Aha, tak tohle je klonování!“.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Recenze filmu v pátek 11.10.[/pullquote]

Soutěž o 3x bluetooth sluchátka k filmu Blíženec

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kolik ocenění Oscar má Ang Lee za režii?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’1,2,3’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 10. září do 16. září 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost CinemArt, a.s..
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Blíženec”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast