Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Terminátor se vrátil – soutěž o ikonickou figurku

Terminátor je zpátky a podle recenzentů se vší parádou. Ale především je zpátky i Sára Connorová (Linda Hamilton), která si pokračování krade sama pro sebe. Recenzi vám přineseme v pátek, ale už dnes budeme soutěžit o skvělé ceny s logem filmu Terminátor: Temný osud. Jeden z vás navíc vyhraje luxusní figurku ikonického Terminátora v jeho obnažené robotí verzi. Tak se snažte, protože máme jenom jednu…

Ve filmu Terminátor: Temný osud se po 28 letech vrací držitel Oscara a filmový tvůrce James Cameron a představitelé hlavních rolí původních filmů Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger tam, kde akční snímek Terminátor 2: Den zúčtování skončil.

Příběh sledoval osud mladé servírky Sáry Connorové, kterou pronásledoval T-800, model Terminátora poslaný z budoucnosti a jehož úkolem bylo zabít jejího nenarozeného syna, budoucího vůdce opozice lidské rasy. Nelítostného T-800 vyslal Skynet, systém vytvořený k vyhlazení lidské rasy. Do minulosti byl vyslán i Kyle Reese, ale jeho úkolem bylo ochraňovat Sáru za každou cenu a pomoci lidstvo zachránit.

Po prvních dvou dílech následovaly tři další filmy a televizní seriály s tématem Terminátora, ale Terminátor 2 zahrnoval poslední spolupráci Camerona a Lindy Hamiltonové – až dodnes, kdy Terminátor: Temný osud navazuje na příběh Dne zúčtování.

„Především jsme se s Temným osudem chtěli vrátit k původní formě. Terminátorovi 1 a 2 patří v historii kinematografie velmi speciální místo. Chtěli jsme, aby Temný osud byl pokračováním Jimovy vize celé franšízy,“ vysvětluje producent David Ellison. „Byl jenom jeden způsob, jak toho dosáhnout, a to bylo zapojit zpátky do franšízy Jamese Camerona.“

Cameron si jako režiséra Terminátora: Temný osud pečlivě vybral Tima Millera, který pracoval na trháku Deadpool, jednom z nejvýdělečnějších filmů všech dob.

Soutěž o ceny k filmu Terminátor: Temný osud

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém roce vznikl první díl Terminátora?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’1982,1984,1988’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 31. října do 7. listopadu 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost CinemArt, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Terminátor”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast