Doktor Spánek: Soutěž o knižní předlohy a ceny k filmu

V naší dnešní soutěži hrajeme o ceny k adaptaci filmu Doktor Spánek. Pokračování legendárního Kubrickova hororu Osvícení natočil Mike Flanagan se svolením samotného autora Stephena Kinga, který byl k projektu na počátku skeptický. Režisér ale slavného spisovatele nakonec přesvědčil. Jak se mu to podařilo se dozvíte v následujícím filmu o filmu. Pod videem pak najdete soutěž o ceny, mimo jiné i o knižní předlohu tohoto filmu. Doktor Spánek s Ewanem McGregorem je právě v kinech.

Soutěž o ceny k filmu Doktor Spánek

SOUTĚŽ probíhá od 17. listopadu do 24. listopadu 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Vertical Entertainment, s.r.o.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Doktor Spánek”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.