Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Jsem Ježek Sonic se super novým vzhledem! (trailer)

Nový trailer už odhaluje Ježka Sonica v celé jeho „nové kráse“. Kauza Sonic totiž před pár měsíci zaskočila studio Paramount. Diváci byli velmi nespokojeni se vzhledem legendárního Sega ježka a tvůrci nátlaku fanoušků nakonec podlehli. První věta z traileru je příznačná a je jasným vzkazem všem diváků: Jsem ježek Sonic, modré klubko super energie se super parádní vizáží!“ Jak se nový vzhled Sonica podařil posuďte v následujícím dabovaném nebo titulkovaném traileru.


Fanoušci hry kritizovali v prvním traileru zejména ježkovy zmenšené oči a nohy. Sonic není prvním titulem, kde by se k úpravám přistoupilo na základě kritiky fanoušků. Ke korekci vzhledu došlo v nedávné době třeba u filmu: Alita: Bojový anděl.

Původní kritizovaný vzhled v prvním traileru:

Dnešní generace třicátníků a čtyřicátníků si moc dobře pamatuje jakou mánii v devadesátých letech vzbudila hra společnosti Sega Sonic The Hedgehog (Ježek Sonic). Pod stejnojmenným názvem tedy 20. února pošle společnost CinemArt do kin hraný film s tímto hyper rychlým ježkem. Proti němu pochopitelně musí stát obávaný Dr. Robotnik. Toho ztvární Jim Carrey. Sonicova parťáka si zahrál James Marsden. Sonica v originále mluví Ben Schwartz.

-red-
foto/video: CinemArt © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast