Můj příběh: Měla vše a o všechno přišla (video)

Nový český film Můj příběh vstoupí do kin 9. ledna příštího roku. Zpracovává divácky oblíbené téma lásky a životní výzvy. Ve filmu o tom, jak je důležité najít vnitřní vůli a změnit vlastní život, uvidíme řadu známých českých herců. Hlavní roli hraje Vlastina Svátková, další obsazení tvoří Vilma Cibulková, Saša Rašilov, Pavel Kříž, Tereza Kostková, Nela Boudová, Zuzana Norisová, Alžběta Stanková, Jaromír Nosek, Milan Kňažko, Martin Stránský nebo Roman Vojtek. Podívejte se na videopozvánku od představitelky hlavní role.

Vlastina Svátková hraje baletku Eli,  která rezignuje na úspěšnou kariéru kvůli osudové lásce. Muž jejího srdce má však dvojí tvář, a tak Elizabeth v jediném okamžiku ztratí úplně vše, na čem jí v životě záleželo. Co se však zdálo být koncem, může se stát novým začátkem. Elizabeth se odjíždí na Moravu, aby se pokusila poprat s nepřízní osudu i vlastními démony. S pomocí tety Marie, která jí byla celý život oporou, a čtyř neuvěřitelných přítelkyň začíná hledat cestu k novému životu, ale především víru v sebe sama. Z drsného pádu a procitnutí se zrodí prozření a Elizabeth dostává druhou šanci na opravdové štěstí i skutečnou a bezpodmínečnou lásku.

Herečka musela kvůli své roli také zvládnout baletní kroky: „Musela jsem projít speciální přípravou. Mám ráda, když role vyžaduje zvládnout i něco navíc, nejen herectví. Při zkouškách jsem měla pocit, že baletní pohyby jdou, ale pak jsem trochu viděla ty převrácené oči, tak jsem se rozčílila a prosila, aby mi zatleskali a pochválili mě, abych měla tu správnou motivaci,“ směje se herečka. „Ale nenechte se plést, ten film není o baletu, je to jen takové téma na okraj, hlavní téma je silný ženský příběh, který se opravdu stal a já věřím, že se v tomto příběhu každá z nás dokáže najít a v hlavní hrdince najde naději, jak jít dál v těžkých situacích, kdy už si myslíme, že nic horšího se nám nemůže stát,“ dodává Vlastina Svátková.

Film do kin dorazí 9. ledna v distribuci společnosti Falcon.

-red-
zdroj: Uljana Donátová
foto/video: Falcon © 2019