Příliš osobní známost od tvůrců Všechno nebo nic představuje trailer

Tvůrci diváckého hitu Všechno nebo nic (850 tisíc diváků) nadělí divákům v lednu opožděný dárek. Nová filmová “Evitovka,” jak se říká knihám nejúspěšnější slovenské autorky Evity Twardzik (Urbaníkové) se jmenuje Příliš osobní známost. Producenti dnes odtajnili trailer filmu. Film představí kromě českých hereček Elišky Balzerové, Taťány Dykové a Petry Hřebíčkové i několik zajímavých mužů ze Slovenska, Chorvatska a Srbska. Režie snímku se opět ujala Marta Ferencová

„Už od prvního přečtení scénáře se mi líbilo téma, moje postava je strašně zajímavá. Nestává se často, aby herečka mého věku dostala do rukou scénář, který nelze odmítnout, a myslím, že ten k filmu Příliš osobní známost  takovým byl. Nejen že mi nabídl krásnou roli, ale nabídl mi taky setkání s režisérkou Martou Ferencovou, se kterou jsme se velmi spřátelily a našly velmi brzy společnou řeč,“ svěřila se Eliška Balzerová s tím, že ji velmi zaujala i knižní předloha filmu. „Doufám, že se nám příběh tří žen, tří mužů a jednoho malého děvčátka podařilo dobře natočit, a že s ním bude autorka knihy i scénáře spokojená.“

Příliš osobní známost – Eliška Balzerová

Příliš osobní známost je také o třech pohledech na život a třech způsobech vnímání lásky. Snad se našim fanynkám bude líbit i tento film. Tentokrát se mohou těšit i na herce ze Srbska a Chorvatska, kteří jsou ve svých zemích velkými hvězdami,“ prozradila Evita Twardzik, která scénář psala opět spolu s režisérkou Martou Ferencovou.

Příiš osobní známost – Petra Hřebíčková

„Bylo to vzrušující  a vášnivé natáčení. S Martou Ferencovou je to vždycky živočišné. Ale byla to samozřejmě i legrace, protože scénář sám o sobě má spoustu trefných a vtipných dialogů. Vyzkoušeli jsme si v tomto filmu všechny tváře lásky, jak tu zranitelnou, tak tu opravdovou, jak smutné, tak veselé situace. Emoce v tomto filmu prostě stříkají na všechny strany,“ dodala představitelka Natálie Petra Hřebíčková.

České ženské trio v hlavních rolích – Elišku BalzerovouTatianu Dykovou a Petru Hřebíčkovou – doplní slovenští herci Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš, Chorvat  Janko Popović Volarić a Srbové Branislav Trifunović a Predrag Manojlović. Toho mohli diváci vidět například i v kultovním filmu režiséra Emira Kusturici Černá kočka, bílý kocour.

Příliš osobní známost

Producentem filmu je opět režisér a producent Peter Núñez. „Už při práci na filmu Všechno nebo nic jsem si ověřil, že když uděláte poctivý snímek, který nepohrdá divákem, ale bere ho jako partnera, lidi na něj budou chodit. Filmový trh byl pro mě předtím velkou neznámou, ale po téhle zkušenosti jsem si řekl, že zkusíme natočit i další filmy. Proto jsem rád, že se to podařilo, a že opět spolupracuji s Evitou a  Martou,“ dodal Peter Núñez.

Příliš osobní známost uvede Bioscop v českých kinech 23. ledna 2020.

-red-
foto/video: Bioscop, Joy Department, Nunez NFE © 2019