Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Tereza Ramba o Vlastnících: Často to neříkám, ale tenhle film bude bomba (video)

Tereza Ramba vytváří jednu z výrazných rolí v nové české komedii Jiřího Havelky Vlastníci. Komedie o vlastnících bytových jednotek, kteří se na schůzi SVJ nemohou shodnout skoro na ničem, dorazí do českých kin už tento čtvrtek. „Neříkám to často, ale tenhle film bude bomba,“ shrnula své pocity z výsledku natáčení herečka a dodává: „Já už jsem taková stará motyka co se týká natáčení, ale málokdy se na plac těším jako na dětský tábor. Byla tam skvělá parta a nemohla jsem dospat, až se zase mezi kolegy budu moci vrátit.“ Na celý rozhovor se podívejte na videu.

Scenárista a režisér Jiří Havelka se při volbě tématu inspiroval vlastními zážitky ze schůzí vlastníků bytových jednotek a divákům vzkazuje: Ten film je komedie. A myslím, že pro všechny věkové kategorie i pro voliče všech politických stran. Snad tam je celé dnešní spektrum. Takže ideální by bylo se v kině bavit a doufat, že „peklo jsou ti druzí“.“  

Konverzační komedie zábavnou formou ukazuje, jak je náročné domluvit se, vzájemně si naslouchat a přitom chránit svůj majetek. Hvězdně obsazený film se na plakátu skví takovými jmény jako Ramba (Voříšková), Kotek, Lábus, Melíšková, Havlová, Majer, Hádek, Novotný, Tomicová nebo Malý. 

Film má premiéru 21. listopadu.

-red-
foto/video: Totalfilm, CinemArt © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast