Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Zaklínač: Henry Cavill představuje Geralta z Rivie (video)

Premiéra nové Netflix série Zaklínač se nezadržitelně blíží. A streamovací platforma fanoušky už nějakou dobu zásobuje novými ukázkami a materiály. Nyní jsou venku čerstvě charakterová videa. Hlavní postavu, kterou fanoušci knižní i počítačové série velmi dobře znají, Geralta z Rivie v následujícícím videu přibližuje jeho představitel Henry Cavill. Zaklínač startuje pouze na Netflixu 20. prosince a v Česku bude k dispozici nejen s titulky, ale i dabovaný.

Nový seriál bude mít 8 dílů. Podle spisovatele Andrzeje Sapkowského bude seriál vycházet výlučně z jeho knih a nikoliv ze hry. Spisovatel zároveň vyjádřil velkou radost ze spolupráce s Netflixem: “Mám radost, že se producenti ze všech sil snaží držet knižní předlohy, kterou jsem psal 30 let.”
Po oznámení záměru natočit Zaklínače pro televizi se zvedla fanouškovské nadšení, Netflix to vzal s povděkem a spekuluje se, že napumpoval do produkce novinky jeden z největších rozpočtů ve své dosavadní producentské historii. Scénář napsala Lauren Schmidt, která má na kontě pár dílů Daredevilla nebo The Defenders.

Netflix na Zaklínače sází a patří k projektům, které budou v následujících sezónách ve výkladní skříni této streamovací platformy.

-red-
foto/video: Netflix © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast