Píseň k dramatu Můj příběh nazpívala Lucie Bílá (klip)

Nový český film Můj příběh vstoupí do kin již tento čtvrtek 9. ledna. Hlavní roli týrané baletky hraje Vlastina Svátková. Písničku k filmu Můj příběh nazpívala Lucie Bílá. Hudbu napsal Petr Malásek, který je současně autorem filmové hudby, text písničky pochází z dílny Václava Kopty.

„Byli jsme nadšení, když Lucie Bílá souhlasila, že nazpívá ústřední písničku k filmu Můj příběh, a navíc přidala i velkorysé gesto, že tak učinila bez nároku na honorář. Písnička, kterou složil Petr Malásek a otextoval Václav Kopta, je velmi dojemná a plně vystihuje emoci našeho filmu a věříme, že i klip, který při této příležitosti vznikl, diváky naláká, aby se do kina na Můj příběh přišli podívat,“ říká scenáristka a producentka Pavla Krečmerová.

Celý tento film je pro hudbu velmi vděčná záležitost, protože hlavní postava je baletka, což již samo o sobě podmiňuje hudební motiv. Navíc  film nese velmi silný, emotivní příběh, dokonce tak silný, že jsem se bál, abych ho tou hudbou nepřebil, takže jsem se rozhodl ustoupit trochu do pozadí, a jenom tak lehce dokreslovat pocity, které se v postavách odehrávají, “ říká hudební skladatel Petr Malásek.

-red-
foto/video: Falcon © 2020