Pokračování teenagerovské milostné ságy After zveřejnilo valentýnský trailer

Pokračování úspěšné teenagerovské obdoby Padesáti odstínů – After zveřejnil v den sv. Valentýna první záběry z druhého dílu své filmové série, který vejde do kin jako After: Přiznání.  Už první ukázka naznačuje, že půjde o odvážnější pokračování. Jeden z dialogů jakoby připomínal komunikaci ze série Padesát odstínů…
První díl s názvem After: Polibek vidělo v českých kinech přes 90 000 diváků, což znamená podobně silný ohlas, jaký měl první díl série Stmívání. Lavinu nadšených ohlasů, lajků, komentářů a sdílení vzbudila na sociálních sítích už jen kratičká anonce, která první záběry avizovala.

Filmy After vznikají podle stejnojmenné knižní série bestsellerů Anny Todd. První příběhy After psala Anna Todd pro volně přístupnou internetovou platformu Wattpad, kde se staly naprostým hitem a získaly miliardu přečtení. Knižní podoba a následné celovečerní filmy už jsou happy endem skutečného života.

Osudový vztah vzorné dívky Tessy a nebezpečného tajemného Hardina projde podle tvůrců divokým vývojem i nečekanou zradou. Především ale silná láska změnila samotnou Tessu. Hlavní hrdinka už totiž není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší.

After: Přiznání vejde do kin v létě 2020 v distribuci Bontonfilmu.

Trailer prvního dílu série: