Polívková jako svobodná matka – Ženská na vrcholu vyšla na DVD (soutěž)

Nová česká komedie s Annou Polívkovou právě vyšla na DVD. Film Ženská na vrcholu natočila režisérka Lenka Kny podle námětu Hany Cielové. V hlavních rolích se představují kromě Anny Polívkové i Martin Dejdar nebo Marek Němec. Soutěžte s námi o tři DVD s filmem.

Ve filmu uvidíte Annu Polívkovou jako úspěšnou majitelku biokavárny, nadšenou zastánkyni zdravého životního stylu, ale také pečlivou svobodnou matku Helenu. Na slovenských horách, kam se vypraví se svým synkem „Kulíškem“ na vánoční svátky, potkává dva diametrálně odlišné bratry, a stane se tak součástí jiskřivě humorného milostného trojúhelníku. „Neměla jsem problém se s Helenou ztotožnit, protože jsem v zásadě taková městská holka,“ svěřila se herečka. 

Ženská na vrcholu

Bratry ve filmu představují Martin Dejdar jako starší Richard a Marek Němec jako živelný mladší Mišo. Richard se jako uzavřený horal a instruktor adrenalinových sportů stará sám o malou dcerku Zuzu, kdežto Mišo, záchranář horské služby, je milovníkem nejen života, ale i žen a zábavy. Tahle nesourodá trojice se sejde na odlehlé, sněhem zapadané vysokohorské chatě Samota, takže o legraci ani romantiku není nouze.

Ženská na vrcholu

Humornou notu do příběhu vnášejí i starostliví rodiče Heleny v podání Bolka Polívky a Jany Preissové. Oblíbená herečka se tímto snímkem vrací po dlouhých letech před filmovou kameru. „Je to o rodině a hraju milující babičku, kterou v reálném životě jsem a pracuji s kolegy, kteří jsou mému srdci blízcí,“ prozradila Jana Preissová důvod, proč tuto roli přijala. Pro režisérku Lenku Kny byla právě tato herečka jasnou volbou.
V nové české zimní komedii uvidí diváci ještě Janu Krausovou, Marka Adamczyka, Danicu Jurčovou,  Romana Pomajba  a talentované dětské herce – Antonína Holoubka a Emmu Voksovou.

Soutěž o 3x DVD s filmem Ženská na vrcholu

SOUTĚŽ probíhá od 30. dubna 2019 do 7. května 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost AQS – Magic Box.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Ženská na vrcholu”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: Bioscop © 2019