Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Úspěšná dvojka Ledového království vychází na videu (soutěž)

Bezpochyby jeden z neúspěšnějších animáků posledních měsíců nyní vychází na nosičích Magic Boxu. Kromě DVD a Blu-ray disků najdete disneyovku Ledové království II také v legálních videotékách (iTunes, O2). Společně s distributorem jsme pro vás připravili soutěž o 3 balíčky s DVD a knihou. Naše soutěžní otázka se bude týkat zákulisí výroby českého dabingu.

Ledové království II (foto: Falcon)

Po šesti letech se vrátilo něco, co je pro jedné obrovskou odměnou (děti) a pro jiné trestem nejvyšším (rodiče). Samozřejmě je tento úvod do určité míry nadsázkou, ale Ledové království se před lety stalo neočekávaným fenoménem, které jedni milují a druzí zatracují (zejména pak unavené matky, jejichž závislé ratolesti si pouští první díl pořád dokola). Obzvlášť v časech nynější pandemie a celostátní karantény by se placka ve vašem DVD přehrávači sice mohla stát smrtící zbraní, ale zároveň vám možná i dovolí mít chvíli čas pro sebe. Ale třeba si nové písničky i film s dětmi nakonec rádi užijete i vy. Popularita značky FROZEN poslední roky neklesala. Studio Disney ji šikovně podporovalo špičkovým globálním marketingem a v mezičase také dvěma krátkými filmy. Nyní se z kin do vašich domácích videoték dostává plnohodnotné pokračování.

Elsa v pokračování animovaného hitu vládne Arendellu, Anna je po jejím boku. Nechybí tu Kristoff se Svenem a pochopitelně ani bláznivý sněhulák Olaf. Všechno je zalité sluncem, dokud Elsa neuslyší vábivý hlas. Vydá se za ním a probudí čtyři přírodní živly. Ty začnou ohrožovat arendellské království, kterému hrozí zánik. Naši čtyři hrdinové v čele s Elsou se vydávají do kouzelného lesa, aby zjistili původ tajemného hlasu a zachránili svoje království.

Pro české diváky je dobrou zprávou i návrat českého dabingového týmu. Na vaše obrazovky se tak vrací Anna (Tereza Martinková) s Elsou (Andera Elsnerová, Monika Absolonová), Kristoffem (Miloslav König), Olafem (Václav Kopta) a Svenem, aby zachránili království Arendelle od velkého nebezpečí. Pojďte si s námi zasoutěžit o 3 DVD s filmem a 3 knihy. Stačí se pozorně dívat na video nad tímto odstavcem.



Soutěž o DVD a knihy Ledové království II

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo je autorem českých textů k písním v Ledovém království II?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Lou Fanánek Hagen,Václav Kopta,Pavel Cmíral’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 7. dubna 2019 do 14. dubna 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost AQS – Magic Box.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Ledové království II.”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.
TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast