Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Je to komedie nebo drama? Příliš osobní známost vyšla na DVD (soutěž)

Je to komedie nebo drama? Tak přesně tuhle otázku si museli položit snad všichni diváci, kteří do kin na začátku roku vyrazili na Příliš osobní známost. Film představuje kromě českých hereček Elišky Balzerové, Taťány Dykové a Petry Hřebíčkové i několik zajímavých a neokoukaných mužů ze Slovenska, Chorvatska a Srbska. Film je také o třech pohledech na život a třech způsobech vnímání lásky. V jeho průběhu na vás čekají vtipné i nečekaně dramatické a dojímavé momenty. Soutěžte s námi o tři trička a tři DVD s filmem.

„Bylo to vzrušující  a vášnivé natáčení. S Martou Ferencovou je to vždycky živočišné. Ale byla to samozřejmě i legrace, protože scénář sám o sobě má spoustu trefných a vtipných dialogů. Vyzkoušeli jsme si v tomto filmu všechny tváře lásky, jak tu zranitelnou, tak tu opravdovou, jak smutné, tak veselé situace. Emoce v tomto filmu prostě stříkají na všechny strany,“ dodala představitelka Natálie Petra Hřebíčková.

Producentem filmu je opět režisér a producent Peter Núñez. „Už při práci na filmu Všechno nebo nic jsem si ověřil, že když uděláte poctivý snímek, který nepohrdá divákem, ale bere ho jako partnera, lidi na něj budou chodit. Filmový trh byl pro mě předtím velkou neznámou, ale po téhle zkušenosti jsem si řekl, že zkusíme natočit i další filmy. Proto jsem rád, že se to podařilo, a že opět spolupracuji s Evitou a  Martou,“ dodal Peter Núñez.

Soutěž o 3x tričko a 3x DVD s filmem

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se jmenovala komedie, kterou tvůrci filmu natočili před filmem Příliš osobní známost?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Věčně tvá nevěrná,Všechno nebo nic,LOVEní’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 28. května 2020 do 3. června 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost AQS – Magic Box.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Příliš osobní známost DVD”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: Magic Box © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast