Tenet má nový trailer, datum premiéry zatím zůstává

Tenet je jedním z nejočekávanějších filmů tohoto roku. A jako jeden z mála zatím neustupuje z letního celosvětového plánu premiér, do kin by měl vejít 16. července. Jeden z největších režisérů současnosti pracoval na tomto projektu řadu let a do této chvíle o něm mnoho podrobností neodhalil. V popředí jsou dva špioni, kteří se snaží zabránit 3. světové válce. V hlavních rolích uvidíme Johna Davida Washingtona a Roberta Pattinsona. Ale i další obsazení je hvězdné. Nechybí Aaron Taylor-Johnson, Elizabet Debicki, Michale Caine či Kenneth Branagh. Podívejte se na zbrusu nový trailer.

Palindrom

Jde o špionážní akční sci-fi drama, o kterém se řadu měsíců spekuluje jako o volném pokračování Počátku. Jsou to ale jenom spekulace, stále není jisté, že to tak opravdu je. Fanoušci samozřejmě i houfně spekulují o významu slova Tenet. Na internetu se objevila teze, že i film bude tkzv. palindrom (slovo, které má stejné znění při čtení od začátku i od konce). Tenet by dával smysl (dalo se na něj dívat nebo ho pochopit) i obráceně, tedy od konce k začátku.
Uvidíme, zda to už nejsou příliš fantastické domněnky. Ale sám Christopher Nolan je velmi rád přiživuje, především tím, že mlčí.

-red-
foto/video: Warner Bros. / Vertical Entertainment © 2020