Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Tenet má nový trailer, datum premiéry zatím zůstává

Tenet je jedním z nejočekávanějších filmů tohoto roku. A jako jeden z mála zatím neustupuje z letního celosvětového plánu premiér, do kin by měl vejít 16. července. Jeden z největších režisérů současnosti pracoval na tomto projektu řadu let a do této chvíle o něm mnoho podrobností neodhalil. V popředí jsou dva špioni, kteří se snaží zabránit 3. světové válce. V hlavních rolích uvidíme Johna Davida Washingtona a Roberta Pattinsona. Ale i další obsazení je hvězdné. Nechybí Aaron Taylor-Johnson, Elizabet Debicki, Michale Caine či Kenneth Branagh. Podívejte se na zbrusu nový trailer.

[pullquote align=“left“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Palindrom[/pullquote]Jde o špionážní akční sci-fi drama, o kterém se řadu měsíců spekuluje jako o volném pokračování Počátku. Jsou to ale jenom spekulace, stále není jisté, že to tak opravdu je. Fanoušci samozřejmě i houfně spekulují o významu slova Tenet. Na internetu se objevila teze, že i film bude tkzv. palindrom (slovo, které má stejné znění při čtení od začátku i od konce). Tenet by dával smysl (dalo se na něj dívat nebo ho pochopit) i obráceně, tedy od konce k začátku.
Uvidíme, zda to už nejsou příliš fantastické domněnky. Ale sám Christopher Nolan je velmi rád přiživuje, především tím, že mlčí.

-red-
foto/video: Warner Bros. / Vertical Entertainment © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast