Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž s Bourákem o filmová trika a DVD Toman

V kinech je od čtvrtka první velká česká pokaranténní novinka – česká komedie Bourák. Film s Ivanem Trojanem natočil Ondřej Trojan podle scénáře Petra Jarchovského. Z námětu na sociální drama vznikla ulítlá černá komedie o dospělé dceři, která se rozhodne zachránit manželství svých nedospělých rodičů dřív, než půjde celá rodina ke dnu. Soutěžte s námi o originální trika k filmu. Tři z vás ke triku navíc získají DVD s předchozím filmem Ondřeje Trojana Toman.

Soutěž o trička k filmu a DVD Toman

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém filmu Ondřeje Trojana z období 2. sv. války ztvárnila hlavní roli Aňa Geislerová?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Občanský průkaz,Želary,Jízda’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 14. června 2020 do 18. června 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Falcon, a.s. a Totalfilm Media, s.r.o.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Bourák”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast