Producent divákům do kin posílá víno – 3Bobule jsou nejnavštěvovanější film

Momentálně nejnavštěvovanější film v kinech 3Bobule úspěšně plní české kinosály, přesto se producent snímku rozhodl podpořit návštěvnost i v místech, kde jsou stále restrikce ohledně roušek. A tak si mohou diváci tohoto filmu v Praze vychutnat víno jak na plátně, tak v sále. „Protože v pražských kinech musejí diváci stále do sálu s rouškou, rozhodli jsme se jim zpříjemnit projekce a posíláme jim z jihu Moravy dárek. Mohou tak zažít 4D kino s vínem z vinice Pod Mušlovem u Mikulova, kde se film natáčel,“ vysvětlil producent snímku Tomáš Vican.

Lahvičku vína tak dostanou diváci pražských multiplexů CineStar, Premiere Cinemas a kina Lucerna. Akce platí od středy a do vyčerpání zásob. S konzumací občerstvení uvnitř sálu už totiž problém nikde není.

Třetí pokračování snímku z vinařského prostředí mělo premiéru 25. června poté, co byl původní březnový termín zrušen prakticky pár hodin před uvedením do kinodistribuce. Přesto je film po prvních dvou víkendech stále na špici návštěvnosti, momentálně se 78 000 diváky.
„To, že si lidé našli cestu k našemu filmu, nás těší. Chceme rozdávat radost a podporovat návrat k životu, který tady byl před pandemií. A třeba divákům udělá radost i naše víno, které se ke sledování filmu z vinařského prostředí výborně hodí,“ dodal producent.

Film 3Bobule navazuje na Bobule a 2Bobule, které v kinech dosud vidělo 800 tisíc diváků. Ve třetím pokračování se v audiozáznamu objeví Václav Postránecký ve své poslední roli. Ve filmu zazní také písně Hometown od kapely Mirai a Hvězdáři skupiny Kryštof.
Distributorem snímku je Bioscop.
-red-
foto/video: Bioscop, Totalfilm.cz, Vinná galerie © 2020