Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Dabing Trollů: Václav Noid Bárta si v roli rapera splnil dětský sen (video)

V pokračování úspěšného hudebního animáku Trollové se v roli excentrického Prince Dý představí zpěvák Václav Noid Bárta. Role, kterou v originálním znění mluví raper Anderson Paak, pro něj byla výzvou, ale zároveň také splněným přáním. Česká verze rodinného muzikálu Trollové: Světové turné vznikala v pražském studiu LS Productions. Film vejde do českých kin již 6. srpna.

Zpěvák Václav Noid Bárta byl ze své role nadšený. Dabuje zde poněkud šílenou postavičku, která se jmenuje Princ Dý. „Tenhle kluk je rapper. Oklikou jsem si tak splnil velký sen, protože raperem jsem toužil být od dětství. Teď můžu aspoň rapovat v pohádce.“

„S Vaškem pracuji už po několikáté, a ačkoliv on navenek působí jako neřízená střela, tak spolupráce s ním je skvělá. Je neuvěřitelně pracovitej a má pro věc správný zápal. Vychází z něj výborná energie, která vás baví,“ říká režisér českého znění Ondřej Izdný.

V hlavních rolích se v českém znění představí Martin Písařík (Větvík) a Ivana Korolová (Poppy). Oba můžeme znát již z prvního dílu. Dvojku dále dabovali a zpívali třeba i Monika Absolonová (Královna Bárbra) nebo Petr Janda (Král Nářez).
Jak se jim všem při výrobě dabingu dařilo, uvidíte v dalších reportážích.

Trollové: Světové turné vstoupí do českých kin 6. srpna.

-red-
připravila: Kateřina Slavíková, Totalfilm.cz
foto/video: CinemArt, Totalfilm Media, Universal © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast