Ve čtvrtek do kin dorazí Démon zatracení, hit amerických kin v době Covidu

Horor Démon zatracení (The Wretched) vstoupí do českých kin už za pár dní. Film se ve Spojených státech udržel na špičce žebříčku návštěvnosti plných šest týdnů od začátku května do poloviny června. V době zavřených klasických kin se z filmu stal i král amerických autokin. Stará čarodějnice, která vylezla ze skrýše v kořenech stromu a živí se výhradně dětmi nás začne strašit 30. července. Podívejte se na nový trailer.

Teenager Ben je po rozvodu rodičů trochu divoký a tak ho matka pošle zklidnit se na léto do malého města ke svému tátovi. Najde si brigádu, nudí se a má čas pozorovat. Všimne si proto menšího kluka ze sousedství, který si hraje v okolí, všimne si taky, když zmizí a nikdo ho nehledá, všimne si seschlých úplně čerstvých kytek v okolí, všimne si, že máma toho menšího kluka se chová hodně podivně. A nemůže si nevšimnout, že táta toho menšího kluka tvrdí, že žádného syna nemá.

Vypadá to, že je jediný, kdo si kluka ze sousedství pamatuje a rozhodne se přijít věci na kloub. Ve sklepě u sousedů objeví strašlivé tajemství a od té chvíle mu půjde o život, stejně jako půjde o život dalších dětí z okolí. Tisíc let stará čarodějnice, mytický démon zapomnění a zatracení, je strašlivý protivník. Přestala se skrývat v okolních lesích a má hlad.

Sledujte komunitu YouTube. Večer budeme soutěžit o lístky na úterní premiéru v Praze.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2020

 

Démon zatracení – plakat