Kovy ve Scoobovi dabuje sám sebe! (video)

Jak je možné, že se ve zbrusu novém animáku Scoob! objevuje postava Kovyho? Dozvíte se v novém videu z dabingu. Známý YouTuber a moderátor Karel Kovář, známý pod přezdívkou KOVY se pustil do dabingu s velkou vervou a dopadlo to velmi dobře. Na výsledku je znát, že má Karel s herectvím i dabingem zkušenost. To ostatně potvrzuje i jeho dlouhodobá tvorba. Na svém kanále vytvořil velké množství úspěšných parodií, kde sám často ztvárňuje několik rolí najednou. Proto byl nápad studia Virtual Karla obsadit rozhodně trefou do černého. Sami se můžete přesvědčit už od čtvrtka 16. července v českých kinech.

V hlavních rolích se představí Tomáš Racek (Scooby-Doo) a Martin Sobotka (Shaggy). V následujícím videu uvidíte oba hlavní představitele, režiséra českého znění a Terezu Martinkovou, která namluvila Daphne. České znění režíroval Jan Pecha.

Film nás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíme, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby.

-red-
foto/video: Vertical Entert., Totalfilm.cz © 2020